Important alert: (current site time 10/23/2014 12:46:04 AM EDT)
 

winzip icon

Aplikasi Mahasiswa

Email
Submitted on: 5/22/2012 4:02:03 PM
By: Heny Poespito  
Level: Beginner
User Rating: Unrated
Compatibility: VB.NET
Views: 3139
author picture
 
     Aplikasi ini saya buat menggunakan visual basic, coz isinya newbie banget mpe saya ajh ketawa sendiri bikinnya soalnya masih bingung memperbaikinya. by the way idenya dari sobat di facebook. Sebenarnya untuk fungsionalnya apabila program ini sudah agak sempurna, this program is usefull terutama buat ngitung ip kita waktu ngurusin KRS atau KHS tapi sayang program ini masih jauh dari kata agak sempurna, sorry sob ane juga newbie :D sebenarnya mau saya tambahkan presskey, error handling, variasi sana-sini tapi berhubung waktunya terbatas dan masih belum sempat coz ane juga lagi sibuk-sibuknya bikin Laporan akhir nih.... sori banget ya sob yang udah reguest kemarin, ntar kalo ane udah longgar and mood udah bagus (mood ini yang susah :D ) ane janji ane baikin ini sob programnya. Program simple dan interaktif, biasanya program seperti ini cuman digunakan untuk tambahan aplikasi yang gede, ane pernah lihat aplikasi yang simple kayak gini cuman buat bikin script mikrotik alias kocok jaya, trus aplikasi trigger print (buat bikin add net print) trus aplikasi repair database (buat database acces yang sering eror itu :D ) dan lain sebagainya.

 
winzip iconDownload code

Note: Due to the size or complexity of this submission, the author has submitted it as a .zip file to shorten your download time. Afterdownloading it, you will need a program like Winzip to decompress it.Virus note:All files are scanned once-a-day by Planet Source Code for viruses, but new viruses come out every day, so no prevention program can catch 100% of them. For your own safety, please:
  1. Re-scan downloaded files using your personal virus checker before using it.
  2. NEVER, EVER run compiled files (.exe's, .ocx's, .dll's etc.)--only run source code.

If you don't have a virus scanner, you can get one at many places on the net including:McAfee.com

 
Terms of Agreement:   
By using this code, you agree to the following terms...   
  1. You may use this code in your own programs (and may compile it into a program and distribute it in compiled format for languages that allow it) freely and with no charge.
  2. You MAY NOT redistribute this code (for example to a web site) without written permission from the original author. Failure to do so is a violation of copyright laws.   
  3. You may link to this code from another website, but ONLY if it is not wrapped in a frame. 
  4. You will abide by any additional copyright restrictions which the author may have placed in the code or code's description.


Other 1 submission(s) by this author

 


Report Bad Submission
Use this form to tell us if this entry should be deleted (i.e contains no code, is a virus, etc.).
This submission should be removed because:

Your Vote

What do you think of this code (in the Beginner category)?
(The code with your highest vote will win this month's coding contest!)
Excellent  Good  Average  Below Average  Poor (See voting log ...)
 

Other User Comments

6/26/2012 9:09:01 PMAsep

arsip tida ada isinya...
(If this comment was disrespectful, please report it.)

 
7/5/2012 12:21:06 PMAsep

sourcode tidak ada..
(If this comment was disrespectful, please report it.)

 

Add Your Feedback
Your feedback will be posted below and an email sent to the author. Please remember that the author was kind enough to share this with you, so any criticisms must be stated politely, or they will be deleted. (For feedback not related to this particular code, please click here instead.)
 

To post feedback, first please login.